OACKY Baia Mare
Acasa Despre OACKY Galerie Foto Petreceri Contact
Înfiinţat în anul 2010, Oacky Playground a fost creat din dorinţa de a pune la dispoziţia familiilor cu copii din Baia Mare un loc de poveste, unde atât copiii, cât şi părinţii sa poată petrece clipe minunate, într-o ambianţă plăcută.

Situat în centrul vechi al oraşului, pe strada Simion Bărnuţiu nr 14, oferă copiilor o lume de vis, sute de jucării şi jocuri accesibile, distracţia fiind mereu supravegheată de personalul nostru tânăr, specializat, mereu cu zâmbetul pe buze şi pregătit în permanenţă să îndeplinească atât dorinţele copiilor, cât şi pe cele ale părinţilor. Iar pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul de pe feţele micuţilor la joacă, am creat pentru dumnevoastră şi un spaţiu destinat părinţilor, pentru a putea fi mereu aproape de ei şi chiar de a vă implica în jocurile lor.

Pe langa activitatile speciale alaturi de HOBBY STUDIO copii pot participa la concursuri de jocuri pe Playstation, Wii sau XBox.

Locul de joacă este dotat cu piscină cu bile, topogan, tunel, trambulină, coş de baschet, poartă de fotbal, mingi, aparat de baloane de săpun, stroboscop, kinekt, airhockey, mese şi scăunele, dar şi băi separate pentru copii, colorate, dotate la randul lor cu obiecte sanitare in miniatură, speciale pentru cei mici. Pregatim deasemenea pentru micutii dvs. un spectacular MINIDISCO si AEROBIC.

Separeul destinat parintilor dispune de o capacitate de aproximativ 80 locuri, bar, televizor, dar şi o terasa funcţionala în perioada verii, totul pentru a asigura confortul si bunăstarea dumneavoastră.

Dorite de toţi copiii sunt petrecerile, iar noi le organizăm pe cele mai reusite, exact asa cum imaginaţia copilului dumneavoastra le-ar fi vazut. Aici, copiii sunt protagonistii. Dovedesc asta toate evenimentele reuşite organizate până acum in incinta Oacky Playground: petreceri tematice (Halloween, Crăciun), petreceri de sfarsit de an şcolar, onomastici, precum şi zile de naştere.

Idealul nostru este ca fiecare client care ne trece pragul să plece mulţumit şi cu zâmbetul pe buze, astfel că am creat oferte accesibile tuturor şi ne tratăm mereu clienţii cu seriozitate, respect şi profesionalism.

Nu uitati:
Intrarea la joaca far nici un aviz prealabil costa 10 ron/ TIMP NELIMITAT.

Abonamente:
70 ron --- 15 intrari valabile 2 luni
100 ron --- full acces o luna

Va asteptam cu drag !!